Човека пита за обратното - как от 0 рийч става 1 гледанеСтатистиката е вярна. Когато достигне до някои и не гледа клипа какво се случва? 1 рийч 0 гледания.. логично е
ФБ отчита за гледане на клипа - ако е седял на него 3 секудни или по малко.. което е доста малко, но това е друга тема
Забелязахте ли как от няколко дена на всеки линк в фб има "fbclid query parameter"
Да, но въпроса е защо
@traiki За 1 седмица е наказанието! Помисли защо може да си го получил и се опитай да не го правиш отново. Дано съм помогнал
П.С Преди 3 седмици го получих на единия профил, случи се от грешка. Без да изкам пуснах 2 линка с много малка разлика ( 1 мин ) и се случи...
А през какъв период споделяш ако не е тайна
Не е е от периода влезнал си във фурия като опитно зайче на пореден ъпдейт. Аз пускам по три линка на час и една снимка и няма грижи, но и колежка и тя пострада по същия начин.На 2 часа / Като след 22:30 не пускам линкове, чак до сутринта на другия ден
* Опитвам се да не пускам повече от 10 линка в деня
И аз от няколко месец вече 5 мисля станаха.Честото не ги бърка в момента. Честно казано не знам къв е проблема в момента и какво тестват...
Много хубаво звучи, но трябва да имат някакъв индекс като търсачките и да разбират кое е краденото и кое оригинала...https://techcrunch.com/2018/10/16/f...N0ozjlLmhfl97ff4cDhTGzs8vJ5uNHaw&guccounter=1
честито на печелившите, край на копираните новини и сайтовете пълни с реклами.