От: *Facebook Likes* Най-ниската цена на пазара!
Колеги, при вас как вървят поръчките? Защото моята не върви добре.
Първото нещо което коментирах с procreator, беше дали може да прави по 500-600 фена всеки ден, за да няма скокове и съответно да няма проблем със страницата. Каза, че няма проблем. И съответно аз поръчах. В началото вървяха добре нещата. Но след това харесванията започнаха да спират. Има празни дни с по 5-10 харесвания, а на другия ден 1000 харесвания. Започнах да му правя забележки, а той започна да не ми отговаря. Последното нещо което ми каза е да не се притеснявам и че поръчката ще е изпълнена в срок. Аз съм заявил и платил на 9ти, днес сме 22ри. Тоест 13 дни. В офертата си procreator е обявил срок за изпълнение 12 дни, а до момента услугата е изпълнена на 40%.
Нямам претенции за това, че услугата ще бъде изпълнена извън срок. Претенциите ми са в това, че не искам да има скокове в харесванията. Ако беше казал, че не може да ми гарантира такова нещо, изобщо нямаше да поръчвам. Това застрашава страницата ми, а тя не е никак малка и феновете са събирани натурално. Ако страницата ми бъде блокирана вината изцяло ще е на procreator! Към момента, за последните 3 дни нямам нито едно харесване от procreator.
В моите очи, към момента procreator не е коректен към мен! Ако смяташ, че не можеш да си изпълниш уговорката, моля таксувай си направени харесвания до момента и ми върни разликата, защото аз не съм искал това което получавам!