Не, дори не бях чувал за тях.Приемаш ли бонус точки в Еконт като метод на разплащане
Абе тея момчета събота и неделя не работят ли ? В петък поръчах 1к, платих си, а още няма нищо добавено, не отговарят в скайпа.
:lol::lol:Те са си фирма. Сигурно почиват тези дни. Съмнявам се да те излъжат за 10 лева
Искам да вмъкна,че заглавието на темата не е уместно в момента, защото не е "най-ниската цена на пазара". :wink: Новорегистрираните да си знаят
Още веднъж да похваля procreator , поръчах 1 пакет от 10к и поръчката беше изпълнена в срок.
Абе тея момчета събота и неделя не работят ли ? В петък поръчах 1к, платих си, а още няма нищо добавено, не отговарят в скайпа.
Те са си фирма. Сигурно почиват тези дни. Съмнявам се да те излъжат за 10 лева
:lol::lol:
Най-вероятно почиват.
И на мен не ми се вярва за 10лв да си оплескат репутацията....
Нова промоция
3000 Реални фена само за 25 лева.
6000 Реални фена само за 40 лева.
9000 реални фена само за 60 лева.
Промоцията важи за първите 10 поръчки. Не може да се комбинира с други промоции. Промоцията важи само при предварително заплащане на цялата сума.
Мега некоректно. След като прочетох отзивите от работата на procreator реших да се възползвам. За да си бъде коректен преведох паричките моментално. То не беше днес, утре вдругиден и т.н и нищо и от няколко дена ни вопъл ни стон. Не съм за 20 лв ама за отношението.