DerkonBG
Member
Тука всички с недомлъвки пишат и нищо не казват. Като сте такива динозаври налейте малко инфо в главите на младежите.Сигурно не знаеш и кой е Апостол Апостолов?
Нищо не знаете вий младите
Тука всички с недомлъвки пишат и нищо не казват. Като сте такива динозаври налейте малко инфо в главите на младежите.Сигурно не знаеш и кой е Апостол Апостолов?
Тоби е - Тобстера човека зад D3VSOFT ама ти откъде да знаеш... на 13 години хакна базите данни на МОН и дори имаше репортаж за това. , но това беше преди 10 години.Не знам кой е Тоби, но като гледам хост сайта ще да е някой пишман "хакер". Прав ли съм?
Трябва ли да знам кой е(не, че гугъл не знае )?Сигурно не знаеш и кой е Апостол Апостолов?
И искаш да ми кажеш, че този "хакер" не знае кое и как да направи в уебсайта си, че на всичкото отгоре влиза с егасимо и трика известен да става чрез предлагане на безплатен хост........ И още един път "хакер" да каже, че има наааааай - сигурните сървъри в България..... ами човек.... някак много измамно ми звучи цялата историяТоби е - Тобстера човека зад D3VSOFT ама ти откъде да знаеш... на 13 години хакна базите данни на МОН и дори имаше репортаж за това. , но това беше преди 10 години.
Хубаво е да се познава историята. Пък и беше много по-забавно с негоТрябва ли да знам кой е(не, че гугъл не знае )?
земи да свалиш големото си ЕГО щото си ламер в тази област в сравнение с ТобиИ искаш да ми кажеш, че този "хакер" не знае кое и как да направи в уебсайта си, че на всичкото отгоре влиза с егасимо и трика известен да става чрез предлагане на безплатен хост........ И още един път "хакер" да каже, че има наааааай - сигурните сървъри в България..... ами човек.... някак много измамно ми звучи цялата история
Съгласен съм, историята е хубаво да се помни такава каквато е. Дай линк към този Апостол Апостолов когото имаш предвид, защото в гугъл излизат доста хора с това име(идея нямам защо).Хубаво е да се познава историята. Пък и беше много по-забавно с него
Не е ЕГО приятелю, а опит!земи да свалиш големото си ЕГО щото си ламер в тази област в сравнение с Тоби
никакъв опит нямаш като ти гледам и вселената... ама никакъв !Съгласен съм, историята е хубаво да се помни такава каквато е. Дай линк към този Апостол Апостолов когото имаш предвид, защото в гугъл излизат доста хора с това име(идея нямам защо).
Не е ЕГО приятелю, а опит!
Благодаря за посещението на форума миникакъв опит нямаш като ти гледам и вселената... ама никакъв !
ти верно си малоумен.... на какви неща се радваш .... личи си колко си далеч от реалносттаБлагодаря за посещението на форума ми
Не бре човек, гледам да не се дракаме за глупости То понякога когато се закачат веропоследователите на някой си, си е егати бозата Мани, остави моето мнение отностно великия Тоби, кланяй си му се там и толко Плати му и за хост 4494лв/м. щото "НАШАТА КОМПАНИЯ ИМА НАЙ-ДОБРАТА ДДОС ЗАЩИТА В БЪЛГАРИЯ" и още нещо..... да не забравяме.... че...... -->ти верно си малоумен.... на какви неща се радваш .... личи си колко си далеч от реалността
Не съм се смял толкова от както един пишмах хакер едно време ми се хвалеше колко е велик, колко хиляди сайтове е дефейснал, па и хакнал па и ква ботнет мрежа имал. Пуснах едно дефолт wordpress-че мое си, и му викам хакни го тоя сайт, иня стигнал до логина на админ панела с триста зора(което в гугъла да го потърсиш го пише къде е), и след два часа мъки ми вика "Тия имат яка защита", уууууууумряхххх от смях бате...... Те ти на същата лапешка история и сега Нимоа поече, напускам То да се чуди човек да го нахейти ли или да му ръкопляска хахахаххахахааааВиждам, че си ОН, нещо да споделиш още? али да продължаваме да се излагаме
Твоя логин бате, не е като моя логин
Пишман?Не знам кой е Тоби, но като гледам хост сайта ще да е някой пишман "хакер". Прав ли съм?
що не се кротнете двамката с Миленския , че да не се ударите в стената...
Г-н адвокат, този съвет го давай на твойте клиенти!що не се кротнете двамката с Миленския , че да не се ударите в стената...
къв адвокат те гони пък теб бе палячо ... аз съм привърженик на времето от 90-те години, тогава проблемите по друг начин се решаваха! Адвокат... смешкоГ-н адвокат, този съвет го давай на твойте клиенти!
Нека търговеца да си покаже стоката, не само на реклами да кара
гледай да не го усетиш на гърба си бе палячо .. дори си нямаш представа с кой си тръгнал напреко да хейтиш...Мутренски го раздават, може би са хакери и мутри едновременно