Темата ли обърка?Гледайте си тогава серияла Майка и при възможност Малката булка и дерзайте!
Те са началници, няма да се морят!Битката с бродниците беше доста добре единственото, е че не включиха white walkers в битката, трябваше едни 5 минути да им отделят. Последния епизод беше много слаб, за 20 секунди оправиха дракон от който се боят 6 сезона
Защо това неадекватно включване?Не, предлагам да коментирате сериала Майка, той вероятно няма да ви разстрой изтерзаните души!
Битката с бродниците беше доста добре единственото, е че не включиха white walkers в битката, трябваше едни 5 минути да им отделят. Последния епизод беше много слаб, за 20 секунди оправиха дракон от който се боят 6 сезона
Аз не го гледам и май съм един от малкото хорица. Нямам никаква идея за какво става дума. Знам, че има една руса с дракони, биха се с некви мъртви, и някъде се появяваше Момоа. Жената го гледа, брат ми и куп други хора, които твърдят, че е най-добрия сериал от много време насам, който са гледали. Мен лично не ме грабна, но аз харесвам друг стил продукции. Примерно никой, освен 1-2 IT-та не следи Силициевата долина по HBO.
Да, супер е. Няма спор. Но примерно жената не му се кефи кой знае колко, даже дори. Както за мен GoT не става.Аз не съм IT, но направо се разбивам на Силициевата долина Този сериал е ТОП. С нетърпение чакам новия сезон
Ехе и "потака" намеси ... то тоя "потак" знаеш ли колко е громен и нищо му няма ..Прекалено лесно умря the Night King. Очаквах да ги бие и да слезе надолу и да разцепе потака на Церсей.
С това започна цялата история отделно 7 сезона го развиваха като сюжет и....Прекалено лесно умря the Night King. Очаквах да ги бие и да слезе надолу и да разцепе потака на Церсей.