Темата ли обърка?Гледайте си тогава серияла Майка и при възможност Малката булка и дерзайте!
Те са началници, няма да се морят!Битката с бродниците беше доста добре единственото, е че не включиха white walkers в битката, трябваше едни 5 минути да им отделят. Последния епизод беше много слаб, за 20 секунди оправиха дракон от който се боят 6 сезона![]()
Защо това неадекватно включване?Не, предлагам да коментирате сериала Майка, той вероятно няма да ви разстрой изтерзаните души!
Битката с бродниците беше доста добре единственото, е че не включиха white walkers в битката, трябваше едни 5 минути да им отделят. Последния епизод беше много слаб, за 20 секунди оправиха дракон от който се боят 6 сезона![]()
Аз не го гледам и май съм един от малкото хорица.Нямам никаква идея за какво става дума. Знам, че има една руса с дракони, биха се с некви мъртви, и някъде се появяваше Момоа.
Жената го гледа, брат ми и куп други хора, които твърдят, че е най-добрия сериал от много време насам, който са гледали. Мен лично не ме грабна, но аз харесвам друг стил продукции. Примерно никой, освен 1-2 IT-та не следи Силициевата долина по HBO.
![]()
Да, супер е. Няма спор. Но примерно жената не му се кефи кой знае колко, даже дори.Аз не съм IT, но направо се разбивам на Силициевата долинаТози сериал е ТОП. С нетърпение чакам новия сезон
![]()
Ехе и "потака" намеси ... то тоя "потак" знаеш ли колко е громен и нищо му няма ..Прекалено лесно умря the Night King. Очаквах да ги бие и да слезе надолу и да разцепе потака на Церсей.
С това започна цялата история отделно 7 сезона го развиваха като сюжет и....Прекалено лесно умря the Night King. Очаквах да ги бие и да слезе надолу и да разцепе потака на Церсей.