От: Re: Gioiello (aka Деян Йорданов) - Великият мечтателник и мошеник
Ее, бате не са много като правиш много. И винаги искаш да ги завътиш. Иначе иде момечето:
http://www.predpriemach.com/member.php?u=19295 - да си знаете.
Нека дойде, аз ще съм любопитен да чуя версията му. Ако си записвах всяка лъжа, която ми е казвал на книга, най-вероятно щях до сега да съм издал сборник.
Евала, чухме, само, че аз мога да копирам всички разговори и да ги представя за доказателство. И от там личи всичко. Айде кажи какво си ми платил - обясни. 3 сметки за общо не повече от 100 лв ли? Имаш ли представа колко пари съм дал само за сметки за телефони. Мога да дам и голямата история, само, че на края пак ти ще си виновен. Ти обеща да изпълниш нещо - финансов ангажимент пое към мен. Аз направих фирма, намерих счетоводителка, говорих с нотариуси за камиони, със Skrill, PayPall, Epay, отделно с повече от 4 банки, дето съм говорил и от всякъде ти отказаха виртуален ПОС на сайта ти. Няма как да стане за сайт, който претендира, че продава оригинали, а няма сертификати и позволение от марката. Колко пъти те карах напред-назад? Изгърмях си цялата отпуска (и повечето заради теб-обещаваше да регистрираме камиони, глупости и нищо). Ще говоря и с този, дето ми натресе в скайп, и той да се пази от теб, споко. Няма проблем, върни ми тези 1600 лв, аз ще дам твоята информация на счетоводителката. Тя да те търси и да се занимава с теб. А счетоводителката - да, работи в НАП, заради това и счетоводната фирма е на сина и. Ако тя не знае законите, не знам кой?!
И само още нещо можеш да кажеш да широката аудитория тук - кога и с какво съм те излъгал аз теб? Аз мога да посоча хиляди примери за твоите лъжи, ти за мен колко можеш да посочиш? Някога да не съм дошъл на уговорена с теб среща? Да съм ти затварял телефоните, без да съм ти се обаждал?! Да съм правил всякакви такива дребни номерца? Да, будала съм. Будала съм, че ти гласувах някакво доверие. Ще видя и кога ще ги получа тия прословути вече 1600 лв. Имаш ми информация за 3 банкови сметки, не за една, да видим.