Fozzy
Well-Known Member
Re: От: Gioiello (aka Деян Йорданов) - Великият мечтателник и мошеник
ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ НЕ СИ ПОЛУЧИЛ МИШОК. ЩОТО МОЖЕ ДА СЪМ НАИВЕН НО НЕ СЪМ ТЪП И СЛЕД ПЪРВИТЕ ДРАМИ БЯХА ПРОФОРМИ.
Договора защо не ми върна СЛЕД КАТО КАЗА, ЧЕ Е ПОДПИСАН И ГОТОВ, А? аааааа?
Айде дай ми 30-те бона КЕШ В КУФАРЧЕ и публично ще се извиня С ВИДЕО ПУБЛИКУВАНО ТУК! Ама ти мишко и за 1 месец от това, което говорихме не можеш да платиш, щот си филмар. Ей за тва И на xainov нищо няма да върнеш. Щото си путка.
Fozzy не ми е проблем да дойдеш на Хайнов на гости да ми говориш така какво си пратил и какво не и къде колко си платил.
Аз от теб получих 1 договор и 1 скъсана фактура. Не съм получал след това нищо от теб.
Другия вариант е ако искате да ви дам утре пари на всички и да се извините за приказките? Поне за пари правите всичко, правете го както трябва
ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ НЕ СИ ПОЛУЧИЛ МИШОК. ЩОТО МОЖЕ ДА СЪМ НАИВЕН НО НЕ СЪМ ТЪП И СЛЕД ПЪРВИТЕ ДРАМИ БЯХА ПРОФОРМИ.
Договора защо не ми върна СЛЕД КАТО КАЗА, ЧЕ Е ПОДПИСАН И ГОТОВ, А? аааааа?
Айде дай ми 30-те бона КЕШ В КУФАРЧЕ и публично ще се извиня С ВИДЕО ПУБЛИКУВАНО ТУК! Ама ти мишко и за 1 месец от това, което говорихме не можеш да платиш, щот си филмар. Ей за тва И на xainov нищо няма да върнеш. Щото си путка.