От: Google Adsense - Всеки може да прави пари от онлайн реклама
Здравейте, аз съм нов в този форум. Като чета за последните няколко дни, мисля, че това е един от най-добрите форуми, които съм виждал, така поздравления за това. Имам няколко въпроса, така че ще бъде кратък и ви благодаря за отговора предварително.Искам да започна уебсайт (най-вече с цел да се правят пари ... не от сайта, но от AdSense и партньорски програми).Знам, че трябва да търсим една ниша или нещо, което аз знам какво да пише. Тук е 1-ви въпрос. Как да създадете вашите сайтове и какво е главно използването на сайта. Дали са форуми, в които да включите в Adsense или обикновен сайт за каквото и да е?
Другият въпрос е: Искам да се създаде уеб сайт с програма, наречена Site-Build-It. Причината е, че съм начинаещ и аз не знам как да създадете HTML и всички други неща. Софтуерът не е скъпо ... около $ 300. Някой чул нищо за този продукт?Искам да ми създаде уебсайт за мненията колата. Мислите ли, че това е добра идея, или тя трябва да бъде нещо не толкова популярни като автомобили?
И накрая защо хората кликват върху Adsense реклами. Аз никога не правя. Аз не знам защо аз мисля, че вероятно сайтове са измама или нещо подобно.Това са въпросите, досега. И накрая съжалявам за глупавия вид на писане, но не са на кирилица и аз съм с Google Translator. Аз съм с Windows 7 hhaha! Благодаря на всички,