djini
Member
А при етаргет обратното- скок нагоре поне два пъти!Същата работа и при мен.
А при етаргет обратното- скок нагоре поне два пъти!Същата работа и при мен.
Има две основни причини - тренд на кл. думи и търсене, слаба рекламна активност на рекламодателите или естествено някаква тъпотия на G при изчисляването на всеки един показател и слагането на техен си критерии накрая. Но честно казано щом го има при голям % от адсенс ползващите уебмастъри, то определено ще е нещо глобално. Не е субективния фактор.Гледам сезона миналата година по това време- няма такъв спад....
И при мен.А при етаргет обратното- скок нагоре поне два пъти!
А при етаргет обратното- скок нагоре поне два пъти!
При мен стига и до 12-15 стотинки. Срещу 2-4 евроцента на гошо!Колко е кликът при етаргет?
Гугъл явно имат проблем, така не е било никога, толкова слабо...
Колега, защо Гугъл отвориха топлата бирата сега, след като се появиха толкова конкуренти?Нямат проблеми, помислиха се за единствените и ни цакат с топла бира
Не е до сезона, не е и до позиционирането. Онзи ден с еднакъв трафик на 2 сайта, единия имаше RPM 0.7, дургия беше с RPM 0.10 Почти еднакво разположение и трафик, а разлика огромна
Иначе Етаргет доста се оправиха последните месеци, имат и риспонсив реклами, вградени във видео, можеш даже директно в социалките да си пускаш реклами
Да, това и аз съм го забелязал! Има лимит за акаунта за деня и после те търкалят...Колега, с една дума, забелязал съм сякаш Гугъл определя за даден акаунт сумата за деня, колко да получи, поне при мен е така, независимо от трафика, които генерират сайтовете, сумата е в определени рамки. И може би, затова са необходими нови адсенс акаунти.
Колега, за адаптивните формати ли говориш?Новите рекламни формати на гоогле се справят доста добре и носят висок рпм - поне при мен.
Адаптивните са отдавна , има нови формати , като сте в профила си , цъкате нов рекламен елемент и ще ги видите.Колега, за адаптивните формати ли говориш?
Може би има значение и съдържанието на сайтовете какво е.
Колега, под нови реклами имаш предвид секцията "Какъв тип реклама искате да създадете"?Адаптивните са отдавна , има нови формати , като сте в профила си , цъкате нов рекламен елемент и ще ги видите.