Колеги, малко съм объркан и не мога да включа за Адсенс-а, какво трябва да одобрявам като издател и какво, не, във връзка с GDPR? Малко помощ, за която благодаря предварително.
Като цяло това GDPR е пълна простотия и след няколко месеца ще си остане в историята
Дай Боже. Само където накараха хората да се намерят на излишна работа. За това всеки бяга от Европа и никой не им иска скапаното евро - само тъпни се мислят, и държави като нашата винаги ще се водят второ качество. Извинявам се за офтопика, но скоро ще има и други тъпотии, през които ще трябва преминем, защото нещо им е хрумнало отново.Като цяло това GDPR е пълна простотия и след няколко месеца ще си остане в историята
Да, отчитане на действие....за това всичко гърмеше - медии, социалки, какво ли не.....защото уж им пука за хората, а реално е пълна глупост, защото първо, каквото и да се предприеме, винаги ще има едни симпатични хора, които ще си продават мейл листи и други данни на потребителите на трети лица. А това, че са по регламента е само обвивката. А сериозните проблеми си седят - замърсяване, интеграция, тероризъм, качество на храни, енергетика, свободни пазари, монополи.....Имат сума и неща за оправяне, иначе личните данни на хората....какъв е смисъла, като няма да има вече нормални хора, а в нета реално всеки може да бъде анонимен, ако пожелае малко по-силно.Правят го да отчитат дейност, да покажат, че "мислят за хората", но за мен по-скоро е да се изцака някой голям играч на пазара. Няма как да следят всички сайтове
Пробвай да изчистиш бисквиткитеЗдравейте,
от няколко дни вече имам проблем с влизането в AdSense
Изписва ми това:
Извиняваме се за неудобството, но за момента не сме в състояние да обработим Вашата заявка. Нашите инженери са уведомени за този проблем и работят по неговото разрешаване.
Някой да е имал подобен проблем ?
Здравейте. На този пресен блог http://iriandragon.blogspot.com/ какво още ще му трябва за да има надежда да кандидатства за AdSense ?
Трябва ли да е уникално съдържанието.
Платформата е безплатна за мен като блогър. Това значи ли че не мога да кандидатствам, тоест че собственикът на платформата само може?