Е тва си е ужас...Известие от адсенс
Поради войната в Украйна ще поставим на пауза възможността за приходи от съдържание, което експлоатира, отрича или оправдава войната
info
Така е. Искат послушни медийни, които да си отразяват западната гледна точка. Като цяло нищо друго не може да се очакваше. А и що за лайнян сайт ще пише само за войната? Ще ти кажа, такъв дето си умира да хване вълната и да печели от това. Преписал от там, чул от друго място и вече има линк байт. Гугъл са пълни нещастници и като цяло е оправдание да режат приходи, идеално им идва това.Е тва си е ужас...
То даже и в Русия май е по-малка цензурата.Айде, повлякоха крак
Amazon обмисля да забрани думите "справедливост" и "повишение на заплатата"
Корпорацията е изготвила списък с фрази, които вътрешно приложение да цензурираit.dir.bg
И при мен такаАдсенса е добре при мен, трафика липсва
Има хора и правят опити, но не им е печелившо и не успяват.Сигурно за 6ти път, ама отдавна е време да се замислим и съответно издерзаем за една ИСТИНСКА и САМО БеГе мрежа. Да траква риал и да се пускат подобаващи кинти, според заслуженото
До кога ще им легаме на тия тапаци, нз аз, чи толко ли сме кухи, та нямаме ни една читава бг мрежа, само с бг-контент и само за бг сайтове?
Говориш за настройки без автоматичните реклами?Адсенса си плащат яко, стига да знаете как. Не е да си сложите рекламките без настройки.
Прави я, аз ще съм първия издателСигурно за 6ти път, ама отдавна е време да се замислим и съответно издерзаем за една ИСТИНСКА и САМО БеГе мрежа. Да траква риал и да се пускат подобаващи кинти, според заслуженото
До кога ще им легаме на тия тапаци, нз аз, чи толко ли сме кухи, та нямаме ни една читава бг мрежа, само с бг-контент и само за бг сайтове?
Причината е, че раздават масово по 3,4,5 цента на клик, а си стоят с нисък CTR. По този начин няма дългосрочна перспектива. Дават се по 2 цента с висок CTR и така се работи пълноценно и за двете страни. Това е масовата грешка и затварят едни след други.Сигурно има някаква причина рекламните мрежи у бг да затварят кепенци скоропостижно.
Не е като да не е тествана ниша.
Прави я, аз ще съм първия издател