HiddenTruth.site
New Member
Чета, чета и се убеждавам (ей така сам за себе си),че наистина Българина обича да разбира от всичко и ако види пробив в събеседника ,иска да го изяде и най-малкото да го унижи...ако може публично.Да де ама никой не се е родил научен на този свят.Казвам ви го аз ,самоукия леймър,който от нищо не разбира,връщан е от 100 панаира и поне 3 пъти ме "връщаха в първи клас".Открих този форум много по късно и сигурно ако беше по рано щях да си спестя много главоболия.Та на разбирачите тук ще кажа ...от ФБ правя вече по 3000 лева дори някой път повече и то от един сайт и то безплатен WP.Изобщо не ми пука за ключови думи и SEO....превеждам си статиите а всичко си идва само след това.Имам 2 ФБ групи от по 6-7 хиляди и 2 ФБ страници с едната 30.000 другата там някъде трябва да погледна.И трафика на ден ми е 40-50000 ОБАЧЕ.Първо нишата в която действам ми е любима тема(за това ,когато някой каже"ми избери си ниша " аз бих контрирал...НЕ,избири си ниша която обичаш и пишеш с желание" Не може да пиша за коли а да не зная какво е примерно,биалетка?!....така ,че е много важно да си изберете ниша която харесвате,разбирате и дори обичате) .Относно ФБ....няма как страницата ти да има новини и статии за коли,вътре да пускаш м/у другото за газовата гриза и за капак тук там за разни вируси.Рийча ти пада близко до 0 а 99% в БГ простарнството са такива.Няма как да пуснеш новина примерно..."Хората ще стъпят на Марс до 10 години" и под нея коментари от типа нищо общо със статията за Кирчо,Путин и кой ли не.Това се трие с бан и страницата ви излита в космоса.Ако не вярвате влезте в моята,ще ви дам линк на лично.Та на въпроса "Правят ли се пари от ФБ и то с измислен сайт от WP....ми изхранвам си семейството...а то не е малко.А разбирачите ...нека си пишат!Между другото го продавам но още нямам коментари за да пусна обява Дано не съм обидил някой!