webmast367
Well-Known Member
И при мен беше така, после се оправи.
п.с Сайта ми е със същата тематика като твоя.
И при мен се оправи, като махнем факта че цял ден няма 1 стотинка приход! ....
И при мен беше така, после се оправи.
п.с Сайта ми е със същата тематика като твоя.
Но, нали колегите казват, че не е добре да има много сайтове в един профил?И Гугъл дава преимущество на един -два сайта от профила, а другите страдат. Това е причината, моят роднина, пък и аз, да не искаме да сме в един акаунт.След като сте роднини - просто ползвайте твоя адсенс код. В статистиките ясно се вижда , кой сайт , колко е направил като пари.
Но, нали колегите казват, че не е добре да има много сайтове в един профил?И Гугъл дава преимущество на един -два сайта от профила, а другите страдат. Това е причината, моят роднина, пък и аз, да не искаме да сме в един акаунт.
Аз имам семеен бизнес и ползваме 3 акаунта на 3 различни сайта от едно и също място, не виждам защо това да е проблем!Ясно е, че и двата акаунта ще са твои и искаш да правиш схеми Ползваш чуждо ИП и адрес за потвърждение...
Възхищавам се на художниците и сценаристите на соц. списанието Дъга.Аз имам семеен бизнес и ползваме 3 акаунта на 3 различни сайта от едно и също място, не виждам защо това да е проблем!
Познавам Салим и Амет дето цъкат с още 10 мааанета в една интернет зала и имат 20 акаунта (примерно) Адреса за потвърждение също съм ползвал вече 3 пъти един и същ адрес ( просто на други адреси ми гепат писмата, или се губят ) и нямах проблеми. Кви схеми да направи човека с 2 акаунта... Пред ГОшко трудно минават схемите
Колега, тоя път не е схема.Ясно е, че и двата акаунта ще са твои и искаш да правиш схеми Ползваш чуждо ИП и адрес за потвърждение...
Няколко санта по-на горе това от списание Дъга, което съм пуснал - става въпрос за триглавият змей Гошо , някой ако не е разбрал, защо го пуснах.Как е при вас напоследък РПМ? При мен вместо да се вдигат, пада надолу - а вече лятото отмина. Виждате ли някакъв сериозен спад? Споделете
0,80 - 1€РПМ как е? Има ли покачване преди черния петък? Интересно ми е да сравним стойностите.
А инвалиден имаш ли? Това в евро ли е?