Митака
New Member
Целенасочен, истински трафик от посетители, интересуващи се от темата (и съответно съдържанието) на твоя сайт.iasen_h каза:Кво ше рече таргетиран ?
Целенасочен, истински трафик от посетители, интересуващи се от темата (и съответно съдържанието) на твоя сайт.iasen_h каза:Кво ше рече таргетиран ?
Като не знаеш, поразгледай в световното и/нет пространство и виж какво нямаме в България. Намери и направи такъв сайт.iasen_h каза:Малко трудно ще стане това ама щот нз каква тема да направа ?
Ако търсиш критика - истинските пари в и/нет идват от афилиейт програми и PPC, а стотинките - от viewbars и подобни глупостиiasen_h каза:Незнам аз сега направих един www.DoMoney.hit.bg като за парви ден сега има хора дано се развие добре сайта и още един имам ше му правя реклама пак квото стане вече
angelovarna каза:Хит.бг ако не се ли виждаше само от България?!?
Митака каза:Ако търсиш критика - истинските пари в и/нет идват от афилиейт програми и PPC, а стотинките - от viewbars и подобни глупостиiasen_h каза:Незнам аз сега направих един www.DoMoney.hit.bg като за парви ден сега има хора дано се развие добре сайта и още един имам ше му правя реклама пак квото стане вече