Здравейте. Преди около 1 седмица си регистрирах google Adsense и си сложих реклами на сайта от които реших да придобивам малко пари. До днешна дата бях събрал около 32 Euro при условие, че нито съм карал някой да влиза и да генерира кликове, нито аз самият съм кликвал.
Преди малко влизам да си проверя баланса и що да видя:
Можете ли да ме посъветвате какво да направя? Искам си въпросните приходи които съм спечелил съвсем честно, но незнам как да го докажа?
Преди малко влизам да си проверя баланса и що да видя:
Влизам в емайла и що да видя:Сметката е Прекратена
Понастоящем Вашият AdSense профил, асоцииран с тези данни за вход, е дезактивиран. Препоръчваме Ви да проверите електронните си пощенски кутии за изпратени от нас съобщения относно статуса на профила Ви. Понякога е възможно тези съобщения да бъдат филтрирани като нежелана поща, затова Ви препоръчваме да прегледате всички папки в пощенските си кутии. Ако профилът Ви е закрит поради генериране на невалидни кликвания, моля посетете нашата страница , където можете да намерите допълнителна информация. Върнете се към.
Това съобщение е изпратено от имейл адрес, който служи единствено за уведомяване и не приема входяща поща. Моля, не му отговаряйте.
---------------------------------------------------------------
Здравейте,
След като прегледахме данните, с които разполагаме, установихме, че профилът Ви в AdSense представлява риск от генериране на невалидна дейност. Тъй като носим отговорност за защитата на рекламодателите си в AdWords от изкуствено увеличение на разходите поради невалидна дейност, преценихме, че е необходимо да го деактивираме. Както неизплатеното Ви салдо, така и делът на Google от приходите ще бъдат напълно възстановени на засегнатите рекламодатели.
Молим Ви да разберете, че се налага да предприемаме такива стъпки, за да поддържаме ефективността на системата за рекламиране на Google и особено взаимоотношенията между рекламодатели и издатели. Извиняваме се за евентуално причиненото неудобство и Ви благодарим предварително за разбирането и съдействието.
Ако имате въпроси или притеснения относно предприетите от нас действия, свързани с това, как да обжалвате настоящото решение, или с невалидната дейност по принцип, можете да намерите повече информация, като посетите.
Поздрави,
Екипът на Google AdSense
Можете ли да ме посъветвате какво да направя? Искам си въпросните приходи които съм спечелил съвсем честно, но незнам как да го докажа?