От: Google Adsense - Всеки може да прави пари от онлайн реклама
Няма нужда да споменавам колко съм бос все още по темата, но едно научих само чакайки за одобрение - Г не забравя! Метнах се за акаунт в адсенсе малко рано, което логично завърши с отказ. Четох, питах по форуми, изчаках и кандидаствах пак, което ми отне 5 пъти повече време за отговор от колкото първия път...И вече си имам едно на ум за експериментите с другарите от търсачката. Дано нямаш проблем, но в help форумите гледах дори, че при съмнителна активност в щракането по реклами е препоръчително да докладваш за да не изгориш, а ти си направи извода.
Не ми се ще да бера ядове за глупости, и без това вече 1 път излетях от индекс, че сайт, който беше ми копирал съдържание 1:1 при това изрично им писах, че не съм съгласен, и ме докладва мен за копирано съдържание. И Г го бяха приели само щото ги бяха индексирали малко по-бързо от мен...и после писма, молби, преразглеждане и чакане...И всичко това само за спорта, защото блога ми нито е голям, нито с невероятен трафик, а и реклами нямаше, т.е без логична причина.
Имам въпрос именно по тази тема - как или по-скоро от къде бих могъл да проследя клик на реклама? Ще ми е много полезно без значение дали е заради опит да ме прецакат или просто да "хвана" думичка за скъп клик?