Вече няма ограничение , но все пак ако накичиш навсякъде ще има последици. според мен повече от 4 е кофти , такива които са големи и избутват съдържанието надолу също не са желателни особенно за мобилни екрани - там пращат предупреждения да го оправиш.
сайта е такъв че няма съдържание а снимки само...дам , над съдържанието сложи респонсив , той ще се свие и ще е ок. а съдържанието може да ти накаат сайта - по добре измисли как да го напълниш с повече текст.
виждал съм такива , явно понякога не правят проблеми ама... някакво описание за снимката , качеството и тн... добави да има нещо... или пък под снимката цитат на деня , виц на деня .....сайта е такъв че няма съдържание а снимки само...
виждал съм такива , явно понякога не правят проблеми ама... някакво описание за снимката , качеството и тн... добави да има нещо... или пък под снимката цитат на деня , виц на деня .....
Сезонът?Интересно наблюдение от началото на месеца: До края на юли имах постъпления средно по 15-20 евро на ден. От 1 юли , при по-голям трафик (!) средната ми заработка падна на 2-3 евро. Някой да има подобни проблеми?
Същата работа и при мен.Интересно наблюдение от началото на месеца: До края на юли имах постъпления средно по 15-20 евро на ден. От 1 юли , при по-голям трафик (!) средната ми заработка падна на 2-3 евро. Някой да има подобни проблеми?
Гледам сезона миналата година по това време- няма такъв спад....Сезонът?