BizKonsult
Member
1
Последно редактирано:
Здравейте,
Имам такова питане.
Защо нямам никакви приходи от адсенсе за търсене напрмер в репорта ми пише 15 търсения и 0 долара. Поне един цент за цели 15 търсения за един ден!
Аз ли не правя нещо както трябва или?
www.businessmind.eu
Аз съм на път да направя същото, сайта прави повече от 1000 уникални на ден, резултатите от адсенса са СМЕШНИ. Имам приятел, който има сайт с 100 уникални на ден, за същия период от време за който съществуваме и ние той има 2 пъти повече пари изкарани от нас. Няма никакъв смисъл, само незнам каква алтернатива да избера, което е по лошото..
Аз съм на път да направя същото, сайта прави повече от 1000 уникални на ден, резултатите от адсенса са СМЕШНИ. Имам приятел, който има сайт с 100 уникални на ден, за същия период от време за който съществуваме и ние той има 2 пъти повече пари изкарани от нас. Няма никакъв смисъл, само незнам каква алтернатива да избера, което е по лошото..
Подкрепям, съдържанието е много важно, и колко се котират и колко са скъпи думите в сайта ти.......преди 2 дена на единия от каналите ми изкочи клик за долар и двайсе - станах куц и гърбав докато разбера на коя страница и горе долу на коя дума е кликнато, но си струва.....Много зависи какво е съдържанието на сайта ти и съответно какви реклами слага Г. На моите сайтове съм виждал 1 клик да носи от 0.01 до 1.00 долара.
хахахах, земи прочети колко получават другите и после се оплаквай, При мен от няколко сайта средното е около 3 цента ...хах при мен нищо :d оня ден кликове по 9 цента...