Абсолютно - доколкото знам седмица и малко му е нужно за да упгрейтне по всичките центров. Започва и се ъпгрейтва постепенно, докато не завърши и с последният. :lol:georgimateev каза:ами ако на 21-ви е започнал, някъде в началото на август трябва да е готов. Не става за 2 часа
Аз мисля че му трябва поне около 3-4 седмици. Първо бота минава по всички страници да отчете backlinks и после идва на твоята и преместя за какво става въпрос...чак след това е ъпгреида на центроветеBlinky каза:Абсолютно - доколкото знам седмица и малко му е нужно за да упгрейтне по всичките центров. Започва и се ъпгрейтва постепенно, докато не завърши и с последният. :lol:georgimateev каза:ами ако на 21-ви е започнал, някъде в началото на август трябва да е готов. Не става за 2 часа
Всеки се е вкопчил в бек линка за последно, а? :lol: А ботовете даже и агресират. Даже си ги набавят от контент. Ебати пичовете. Ама без нас. :wink:coolice каза:Ъпдеита е много близо спамаръти са се аквивизирали като за последно над 20 бота изтрих последните 24 часа
Няма нищо да направиш.stancho1234 каза:ами ако си направя сайт примерно в хит.бг и му сложа некаът туп контент колкото да има и го наблускал с линкове кум блога ми 10-20 ще ме накажат ли от гугъл?