ZzZaPyr каза:Няма определено време.
За да го индексират трябва да им кажеш за него. Те не са магическа пръчица и хоп тука имало нов сайт я да го индексирам.
Най-добре е да те открият чрез друг сайт който вече индексират на който имаш линк към своя сайт.
Иначе може и ръчно да събмитнеш ама има по-голяма вероятност да те пратят в пясъчника да си играеш
Да процеса е по натурален и аз лично съм му фен, а не да се путаш на всякъде да за събмит.coolice каза:Най-вроятно ще те индексират. Трупаи линкове към сайта си и със сигурност ще те индексира
Еми би трябвало да е. Нали си градиш линкове към теб? Ако да гледай да налазиш и такива с висок PR. Скоро ще разбереме дали са достатъчно за по-висок PR. Но ако си градиш стратегията, си мисля че ще ти е временна, както каза.fiddy каза:Абе хора моята нуличка дали е временна? :?
Blinky каза:Да процеса е по натурален и аз лично съм му фен, а не да се путаш на всякъде да за събмит.coolice каза:Най-вроятно ще те индексират. Трупаи линкове към сайта си и със сигурност ще те индексира
Здрасти espy и добре дошъл, еми няма определен период, но можеш да го проверяваш от време на време в търачките. А през това време може да му трупаш линкове за да те захят ботовете от много места. :wink:
Радвам се и да си изкараш супер тук, ейespy каза:Blinky каза:Да процеса е по натурален и аз лично съм му фен, а не да се путаш на всякъде да за събмит.coolice каза:Най-вроятно ще те индексират. Трупаи линкове към сайта си и със сигурност ще те индексира
Здрасти espy и добре дошъл, еми няма определен период, но можеш да го проверяваш от време на време в търачките. А през това време може да му трупаш линкове за да те захят ботовете от много места. :wink:
Здрасти и благодаря за посрещането
Форумът ви е много полезен, чета го редовно
Това ти качество е много ценно. Еми когато стигнеш момента в който всичко основно ти е ясно, започват обикновенно въпросите свързани с по-задълбочените неща. Като например четеш за линкове, беклинкове и в един момент ще се сблъсаш с названия, като 2 way links, 3 way links, no follow links....и т.н.espy каза:Честно казано малко неща са ми ясни как стават, засега действам интуитивно. Чета постингите ви, но понякога все едно говорите на китайски. Е аз съм упорита и малко по малко ще се науча, надявам се :lol:
Това е SUPER ако, а да имаш предвид че тези които ти отчитат търсачките са по-малко. Но с качването на линковете, като бройка се качват и тези които търсачките ти отчитат. Много важно е да се продължава link building-а, за да се трупат все повече и повече.fiddy каза:Търсих някъв брояч на backlinks и вика че има 169водещи към моя саит :roll:
Митака каза:На един от блоговете ми Google отчита 3 беклинка, а съм разменил банери с няколко сайта с висок PR и добавил блога в директории...