1 002 741 банер импресии
1 785 банер клика
32 продажби
71.95 лв печалба
Интересува ме при вас как е?
Намери рекламодатели, които да плащат по 10 лв на 1000 импресии, като в популярните бг медии и вземи 2000 лв вместо 72
Ползвам им само Background банера, че ми седи хубаво на сайта :lol:
Банер импресии - 36 454 769
Банер клика - 37 193
Продажби - 381
Печалба - 684.25
Добре ли е? хахахахахахахах
Вие си правете изводите..
Ползвам печалбата да ходя на разни екскурзии, че така или иначе ще си изхарча парите за нещо друго.. Поне да обиколя малко страната с жената :lol:
Ми не знам да ти кажа.. може би 4-5 месеца ?Това за колко време ? Интересно ми е защото си представям, ако имаше background за AdSense колко пари щеше да направиш
Трябва да си със специален ранк. Иначе няма да ти го дадът. Издава се лично за определен уеб сайт.откъде се взима този Background банер :shock:
Сложих го за малко да пробвам и ето резултата:
7 472 банер импресии
17 банер клика
0 продажби
0 ЛВ печалба
Като гледам резултата на колегите, вероятността да направя продажба и да слечеля великите 1-2 лева при тези кликове е била 61%, но явно съм нямал късмет
Е то затова се казва вероятност, Си прав че съм го сметнал грешноКак я изчисли тази вероятност? То може и от 1 клик да направиш продажба, а може и от 200 пак да нямаш
Е то затова се казва вероятност, ни прав че съм го сметнал грешно
3,6% ти е конверсията на кликовете към продажби, т.е. 3,6 процента вероятност има всеки отделен клик да донесе продажба