Братко, нема се спрете..
Към xpress, ако говориш за webmasters или там както беше форума, погледни от кога не съм се логвал ! имам 5 поста на кръст.. тъпан..
Айде няма да те коментирам, че вие всички сте некви велики, не може да се спори с вас..
Първо ми говориш за lorem-ipsum простотии, обвиняваш ме че огромна част от нещата не били мой,а сега ми говориш пълните простотии..
Как беше оня израз.. Ай сиктир !? или там както е..
Смешен си човече.. ;]
И 99% съм сигурен, че тези неща, за които говори и показа, не си ги правил ти, а някои ги е правил за теб ако имаш фирма /някой работник
/
Нищо лично, но ми изглеждаш ограничен, защото ми наговори пълните простотии и се чудиш за какво по-напред да се заяждаш..
И да знаеш, това на горния ред не съм го написал с цел да те обидя
Просто казвам чистосърдечно какво мисля за теб, и какви впечатления си оставил в мен..
А това за wsar, за съденето..Той го предложи първи и тръгнах да му играя по свирката. А иначе с това което си написал, допълнително ми показваш, че си ТУРБО ограничена личност, защото както видя по един начин приемам чистата градивна критика, а по друг безсмислените постове, с цел да си направиш 10 коментара ;]
Жив и здрав да си ;]