много сериозно работя с този сайт и при мен се получават страшни разминавания в статистиката говоря сигурно с м/у 200-2000 ми ги няма(неотчетени)а са изтеглени файловете нз какво става , но ако това сайтче скамне алтернатива друга не виждам,честно много съм притиснен,дано всичко е ок
Някой ползвал ли е letitbit.net гледам и нас ни има в условията?
Ограничението е че се чака 60 секунди за да се дръпне файла.
eshk0 след малко ще пусна в твоя сайт няколко линка от този сървър,да видим кво ще излезе.
Ако отчита тегленията от България и ако наистина е толкова нисък пейаута... и ако ти платят, сигурно и аз ще се регна :wink:Значи колкото разбрах за български трафик плащат 5$ на 1000 сваляния.
А иначе плащат от 5 до 15 $ взависимост от къде се тегли файла,колкото видях мисля че минималната сума за изплащане е 5$ (може и да греша).
Ем за сега е това ще чакам плащане и тогава може да отворя отделна тема.
Някой ползвал ли е letitbit.net гледам и нас ни има в условията?
Ограничението е че се чака 60 секунди за да се дръпне файла.
eshk0 след малко ще пусна в твоя сайт няколко линка от този сървър,да видим кво ще излезе.
Если у вас за последние 5 дней отношение количество скачиваний/количество продаж аккаунтов > 500, то выплата за этот день не начисляется
хотфайл няма да скамне 100% съм сигурен в това продължавайте да го използвате и ще се обедите в това.Успех
Your current rank: Copper и ми показва 24% съм се доближил до Bronze снощи беше 21 после падна на 20 и ся гледам и 24% е нищо не разбрах от какво зависи тази промяна отиват на scam!
Какви са ограниченията на HotFile за брой сваляния или дневен лимит за трафик?
Няма такива ограничения! Всичко зависи от вашата скорост за сваляне, също така от типа потребител, нормалния потребител има ограничение: 15 минути пауза между всяко едно сваляне
Аз поне до колкото разбрах, този ранг си е ден за ден и всеки ден се преизчислява... но пак не съм съвсем сигурен де...Пълна трагедия става с хотфайл, качвам на ден по 10-15 файла където се теглят по стотици пъти на ден а гледам ранга ми все пада до 25% бях стигнал вчера сутринта а сега съм на 5% вече ще качвам всичко, да видим дали ще ме свалят и под Cooper