Какво очакваш да кажа? Да ви ходя по мизерния акъл ли?
нортранте не чаквай да ти кодирам дизайна
нортранте не чаквай да ти кодирам дизайна
Добре биват, явно трябваше Sensei да го сложа в кавички. :clap:
На първите 27 човека ще им кодирам дизайна безплатно.
Да спомена, че дизайните са от PSD to HTML/CSS (не ги оптимизирам за системи). :?
Точно за тебе тази услуга е неактивна.
Защо?
Съобщението,което сте въвели е прекалено кратко.Моля ,въведете съобщение ,което съдържа поне 10 символа.
Айде мишлетата да спрат да си врът нослетата там, където не им е работа.
Тъй, като темата се напълни с спам може да ми пишете ЛС.
С този itrade и репутацията доказваш какво имаш в главата.
Мерси! Нахъха се още повече!И продължавай все така да хейтваш темите.
Помолих те да покажеш твоя работа, за да видя и преценя дали наистина си добър и предлагаш качествена услуга или ще се учиш на нас. Ако си добър, бих се възползвал от услугите ти. Но все още не си отговорил, и мен пропусна. Но не съм изненадан - от дискусията преди мен си правя извода, че приемаш само това, което ти е изгодно.
И ако те репликирам - май ти си "мишлето".
А за това чувал ли си?
Аз искам да ми се кодира една страница. Ако си свободен ми пиши. Само да вмъкна на бързо да е html5 с css3 едно слайдърче с три снимки, и една попъп форма с 2-3 полета. Не ми трябва да е валидно. достатъчно е кода да е семантичен и да изглежда добре на всички браузъри, телефони и табове/падове ..
Устройва ме, ще ти дам темплейт да го изкодиш, нали това прелагаш...?Няма какво да ти кажа аз. Единственото, което правя е да кодирам дизайни от един формат в друг. Не давам идеи и не изработвам дизайни.
Устройва ме, ще ти дам темплейт да го изкодиш, нали това прелагаш...?
Ма ти верно хич нищо не искаш...... Само да вмъкна на бързо да е html5 с css3 едно слайдърче с три снимки, и една попъп форма с 2-3 полета. Не ми трябва да е валидно. достатъчно е кода да е семантичен и да изглежда добре на всички браузъри, телефони и табове/падове ..
Ма ти верно хич нищо не искаш...