Какво очакваш да кажа? Да ви ходя по мизерния акъл ли?
нортранте не чаквай да ти кодирам дизайна![]()
нортранте не чаквай да ти кодирам дизайна![]()
Добре биват, явно трябваше Sensei да го сложа в кавички. :clap:
На първите 27 човека ще им кодирам дизайна безплатно.
Да спомена, че дизайните са от PSD to HTML/CSS (не ги оптимизирам за системи). :?
Точно за тебе тази услуга е неактивна.
Защо?
Съобщението,което сте въвели е прекалено кратко.Моля ,въведете съобщение ,което съдържа поне 10 символа.
Айде мишлетата да спрат да си врът нослетата там, където не им е работа.
Тъй, като темата се напълни с спам може да ми пишете ЛС.
С този itrade и репутацията доказваш какво имаш в главата.
Мерси! Нахъха се още повече!И продължавай все така да хейтваш темите.
Помолих те да покажеш твоя работа, за да видя и преценя дали наистина си добър и предлагаш качествена услуга или ще се учиш на нас. Ако си добър, бих се възползвал от услугите ти. Но все още не си отговорил, и мен пропусна. Но не съм изненадан - от дискусията преди мен си правя извода, че приемаш само това, което ти е изгодно.
И ако те репликирам - май ти си "мишлето".
А за това чувал ли си?
Аз искам да ми се кодира една страница. Ако си свободен ми пиши. Само да вмъкна на бързо да е html5 с css3 едно слайдърче с три снимки, и една попъп форма с 2-3 полета. Не ми трябва да е валидно. достатъчно е кода да е семантичен и да изглежда добре на всички браузъри, телефони и табове/падове ..
Устройва ме, ще ти дам темплейт да го изкодиш, нали това прелагаш...?Няма какво да ти кажа аз. Единственото, което правя е да кодирам дизайни от един формат в друг. Не давам идеи и не изработвам дизайни.
Устройва ме, ще ти дам темплейт да го изкодиш, нали това прелагаш...?
Ма ти верно хич нищо не искаш...... Само да вмъкна на бързо да е html5 с css3 едно слайдърче с три снимки, и една попъп форма с 2-3 полета. Не ми трябва да е валидно. достатъчно е кода да е семантичен и да изглежда добре на всички браузъри, телефони и табове/падове ..
Ма ти верно хич нищо не искаш...