От: iSOCBOX - ЛЕСНО И БЪРЗО ДОБАВЯНЕ в Българските Социални Мрежи
Аз днес си купих iSOCBOX, кога да очаквам отговор от ваша страна?
Здравейте, изпратих Ви лично съобщение с моите координати за контакт.
С уважение:
BullBlogger
Благодаря BullBlogger, за бързата реакция! Както разбрах, всичко е минало нормално, след първоначалното малко объркване.
Пожелавам ви приятна работа с продукта!
Продукта сигурно е доста добър...гледам само добри мнения. Аз ползвам подобен, но безплатен. Няма да кажа кой е за да не правя мръсно на човека.
Поздрави и успешен бизнес.
п.с. стана ми любопитно на какво е писан чудя се дали ще стане на C#
п.с.2 добро видео
Благодаря ви за мнението. Продукта за момента не е изцяло standalone, но това се дължи за съжаление на малкото часове в денонощието (само 24), които възпрепястват нормалната работа по 10 проекта
Заслугите за видеото са в голяма степен (да не кажа изцяло) на BullBlogger! Надявам се, че ще прочете вашите поздравления.
--------------------------
Бих искал да кажа, че поради задаващите се празници (визирам Колдените) ми се насъбираха доста пътувания, което е свързано със загубата на още ценно време и поради тази причина ще имам още няколко офлайн дни.
За всички проявили интерес, моля да се обръщат към BullBlogger, който има пълното ми доверие и ще ви съдейства възможно най-бързо (естествено, той има собствени ангажименти, затова ви МОЛЯ, да не губите търпение и да проявите разбиране). Ако все пак някой желае да контактува директно с мен, може да се наложи да изчака, за което искам предварително да се извиня!
С уважение,
Борисов