Как мога да закупя пакета, в пейпал имам еврота(15) и долари(1)?
http://www.google.bg/search?q=15+eur+in+%24&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
С пейпал всичко стана точно.
Congratulations . your payment was sent.
Как мога да си получа пакета?
Congratulations . your payment was sent.
PP: val*****ka**da***@abv.bg
Ако може да ми пратите пакета.
На последната страница, която потвърждава плащането в PayPal има бутон "Return to Merchant", който трябва да натиснете за да бъдете прехвърлен обратно към страницата на iSOCBOX и да започне автоматично изтегляне на пакета от скриптове.
Здравейте, тъй като Борисов днес има офлайн ангажименти и явно не е на линия ще си позволя да Ви дам препоръка: изпратете кратко съобщение, че не сте успели да изтеглите пакета след плащането от мейла Ви регистриран в Пейпал. Пояснете, че плащането е направено от този мейл. При първа възможност Борисов ще се свърже с вас - вече му изпратих съобщение да провери пощата си и темата тук.
Поздрави!
Звучи интересно и преди 3 дена го платих по paypal директно от сайта, но чак днес като разглеждах форума видях, че трябвало да натисна Return to Merchant. Добре е това условие да бъде написано и в сайта за да се знае преди да плаща човека, както и да има телефон или скайп за успокоение на клиента.
Сега какво да направя за да си получа продукта?
Искам да купя продукта,добавих ви в скайп..или по друг начин мога да го закупя??
Натиснете бутона на първата страница на тази тема, това е начинът да се възползвате от специалната оферта за членове на Предприемач.
Успех!
Съобщението,което сте въвели е прекалено кратко.Моля ,въведете съобщение ,което съдържа поне 10 символа.
Към всички бъдещи собственици на iSOCBOX:
На последната страница, която потвърждава плащането в PayPal има бутон "Return to Merchant", който трябва да натиснете за да бъдете прехвърлен обратно към страницата на iSOCBOX и да започне автоматично изтегляне на пакета от скриптове.
Борисов
Извинявам се за припряното съобщение и благодаря на BullBlogger, както и на Борисов за бързо предприетите действия.
Вече тествах скрипта и работи чудесно. Препоръчвам го на всички, който искат да пестят от времето си.
Успех.
Да,праща ме да платя в пейпал 25$,но как ще получа продукта?
Здравейте,
заинтересуван съм да закупя този софтуер, и бих искал да попитам дали има друг начин да платя освен чрез PayPal, защото нямам възможност да използвам тази система.
Имам възможност да платя само чрез Moneybookers или по банков път.
Моля ви да ме информирате ако може да се плати по друг начин освен чрез PayPal.
Благодаря ви предварително.
Поздрави.