Иначе щях да кача 100-на примамливи оферти и да печеля от всеки решил да ме контактнеДоста оптимистично предположение такста да се дели между автора и собственика Все пак е сайт за обяви, а не сайт за печелене от обяви...
Именно това ми дойде на ум и затова не си обяснявах причината някой да го прави! Но не се сетих за варианта "избрани и не платили", което вече обяснява логично нещата.Иначе щях да кача 100-на примамливи оферти и да печеля от всеки решил да ме контактне
Нещо май се объркахте с този коментар? От както kpd.bg е под наш контрол, всяка една обявя се преглежда, преди да бъде пусната. Не за правопис/съдържания, а дали има нередностиСайта е тотално зарязан и налазен от всякакви скамери.
Не му обръщай внимание на @Sky той така си лае обикновенно , само му погледни аватара и ще ти стане ясно ... дори съм убеден , че от поне 1 година не е влизал в КПДНещо май се объркахте с този коментар? От както дайте е под нал контрол, всяка една обявя се преглежда, преди да бъде пусната. Не за правопис/съдържания, а дали има нередности
Да, има нужда. Всеки сайт, ако е добър в нишата си и предлага възможност на потребителите си ползи според мен трябва да има платена услуга. И е повече от нормално. А и психологията на човека е, че като е фри не е на ново, което е така като логика и не гледа на него като нещо важно. Наистина пожелавам на kpd.bg и собствениците му успехи.И на мен първоначално не ми стана много хубаво, като видях че единствения вариатн е да платя за обявата, но все пак сайта трябва да се самоиздържа и да печели по някакъв начин.
старите обяви от 2021 година са предимно на старите собственици на КПД в лицето на Идео груп. Предполагам , че при продажбата на КПД имат уговорка с новия собственик да им стоят обявите на първо място докато примерно не се продадат техните оферти.@czar - защо не премахнете старите обяви? Не е нормално най-отгоре да ми излизат обяви от 2021....
Също така, когато дам сортиране по възходяща цена на филтъра - той не работи.
Благодаря за пожеланията. Оценяваме го!Да, има нужда. Всеки сайт, ако е добър в нишата си и предлага възможност на потребителите си ползи според мен трябва да има платена услуга. И е повече от нормално. А и психологията на човека е, че като е фри не е на ново, което е така като логика и не гледа на него като нещо важно. Наистина пожелавам на kpd.bg и собствениците му успехи.
Да има платена услуга и всички варианти да са платени са две различни неща. Ето например при търсене с Google не плащаш нищо, но това не е лош сайт в нишата си. Има и нещо друго. Нашият български манталитет е от всичко да изцедим пари. Понякога тази логика просто не работи. Ето например kpd.bg е собственост на фирма, която има и друга дейност. Само този факт (че те притежават сайта kpd.bg) понякога се оказва по-ценен от това самият kpd.bg да им заработи допълнителен кеш. Така да се каже трудно може да се твърди дали премахването на безплатната опция им помага или им пречи, защото един по-популярен, търсен и най-вече посещаван сайт kpd.bg може да подобри значително и рейтинга на цялата им фирма, което пък води до нови клиенти.Да, има нужда. Всеки сайт, ако е добър в нишата си и предлага възможност на потребителите си ползи според мен трябва да има платена услуга. И е повече от нормално. А и психологията на човека е, че като е фри не е на ниво, което е така като логика и не гледа на него като нещо важно. Наистина пожелавам на kpd.bg и собствениците му успехи.