Като не знаеш за кой сайт става дума, защо се обаждаш? Както и останалите. Не може ли малко по колегиално, а само се дразните и присмивате???? profusion да ти обясня, сайта дето пита колегата, не е кликарски, както си мислиш, а за монетизация на линкове, ама няма кой да гледа и да мисли, нали трябва да се заядем с колега. Напоследък като чета форума, мисля си че по-голям процент от потребителите тук са некоректни, заядливи, и .... да не продължавам да изреждам. Жалко, едно голямо жалко ще кажа.
Наистина е жалко KoMaHgOc много е жалко даже. От 2 дни плача кърпички нямам носа ми направо се издуха. Аз мисля и 2 мишки и за краката с големия пръст да цъкам направо като паяк
Хвала на теб. Аз не искам да прозвуча грубо, но За ден и нещо = 0,01 $, по-добре е да не се занимаваш с такива глупости въобще. Ако искаш да првиш добри кинти ти трябва много повече от това да се занимаваш с поредната тъпотия плъзнала из нета. Ти до $1 имаш....100 и нещо дена, кето си е 3 месеца, седмица +/- няколко дена.
начи тряя да напиша няколко реда, защото тоя път доста неподготвено се изказахте...
линкбъкс са най-големия монетизатор на изходящи линкове. най-големите блогове/сайтове за нелегална музика и софтуер ги ползват и мога да кажа че си плащат , коректни са и дори съпорта им е отзивчив. малко тряя да се проверяват нещата преди да се изказваме така...