E-Business
Active Member
До сега не съм виждал някой във форума да споменава или коментира за това ( е може и да има ама да не съм видял). Идеята е към хората с продаващи сайтове. Сложете си Live Chat. Обикновено всичко което казвам във форума не е прочетено от мен някаде а е изпитано и тествано. Това също. Преди извесно време 5-6 месеца реших да сложа на един от сайтовете ми Live Chat. Не може да си представите какъв ефект имаше. Скоро си правих статистика: 44% от включванията в Live Chata стават поръчки. Просто хората си умират от кеф когато могат на момента да питат и да зададат въпросите си. И ако сте компетентни в областа в която продавате - не е лесно да ги убедите. Самия факт че пишат онлайн ги прави ....... Лошото е че това отнема време - някой са доста обстоятелствени и питат много... но колкото повече - по сигурна продажба. Дори и да не сте на линия в момента Live Chat софтуера дава възможност на клиентите ви да ви изпратят съобщение и без да ровят за е-маила ви в сайта и дори без те да имат е-мейл. Опитайте - РАБОТИ !!!