Тази седмица ми платиха по пейпал.Някои теглил ли е с пейпал?
Писа на съпорта ли, тъй като не виждам опцията в профила?Тази седмица ми платиха по пейпал.
Да писахме си със съпорта по скайп. Въведох си данните в системата им и още същия ден ми преведоха. Но задължително трябва да се чуеш с тях, за да ти задействат новия начин на плащане и предполагам след това ще бъде автоматично всяка седмица след като достигнеш минимума.Писа на съпорта ли, тъй като не виждам опцията в профила?
Там може да въведеш каквото искаш. Примерно : http://www.sait.com/1234 И аз питах какво трябва да въеда и моя "мениджър" каза да въведа произволни адреси логин и парола, тъй като не били важни
Съмнява ме да може. Питай направо поддръжката (мениджъра) - те ще ти отговорят най-добре.Здравейте колеги, имам въпрос относно Mediavenus. Има ли някаква възможност да предлагам рекламите на Mediavenus в социалните мрежи? Вмомента рекламирам на сайта ми и съм сложил код, но има ли възможност да е само линк който да копирам и сложа във фейсбук/туитър и т.н. и по този начин да се рекламират и съответно трупат средства в баланса ми?
Благодаря предварително за отговорите!
И тия взеха да залязват. СПМ-а взе да става трагичен, чакаме следващите, които ще плащат като хората 5-6 месеца
От тези съм изкарал над $5k и в момента за мен единствената подобна система, която си заслужава. Конкурентът им в лицето на adnow не струва!Струва ли си още да се инвестира време в тия или да чакаме да изгрее нещо ново?