Предложенията започнаха да стават доста по-изобретателни и креативни, а все още остават близо две седмици до края на конкурса. Благодаря на всички, включили се, и по-специално на онези от Вас, които отправиха повече от едно предложение. За да обобщя последните варианти, бих желал да споделя следното:
1.
@a.stavreva - Изключително интересни лога, запазили в себе си първоначалния Ви стил на работа и същевременно отговаряйки на новите "задания". Тъй като ми се иска да видя колко точно практично би било, дали можете да визуализирате как би изглеждало, когато е поместено в тънката заглавна страница на сайт и/или визитка например?
2.
@Eagles - Може би без втория силует на мъжкия образ ще изглежда по-добре, но виждам проблем и в избрания шрифт. Някак си не ми стои "classy", вероятно проблема е в мен.
3.
@Yana10 - Харесва ми, когато нещата бъдат поднесени от ъгъл, различен от стандартния такъв. Въпреки това, колелото ми навява полъх на джентълмен от 1800-някоя си година, а не на модерния и изискан мъж от 21-ви век. В допълнение, ако колелото символизира "5", то изписването на "Five" изглежда ненужно.
Оставам на разположение и пожелавам спокойна вечер на всички.