За много години на всички предприемачи във форума!
На мен лично само логото ми хареса
Шрифт-а е кофти, а този респонсив "дизайн"не знам, никак, ама никак не ми хареса. Дай и повече акцент на логото, наистина е хубаво
Другото, което е, че се ползват английски чуждици на кирилица? Адски грозновато. Разбирам, че не съм с градивната критика, но пък 'тва е потребителското ми мнение
Само до там ли е "добре" ?@Valkan123 добре че сте сварили да си регистрирате домейна
За много години на всички предприемачи във форума!
Тъй като всичко все още е в доста начален етап, приемаме градивни критики по всеки един аспект.
С пожелания за хубав ден!
Благодаря за стойностния коментар, със сигурност ще вземем под внимание споделеното! Що се отнася до шегите преди "интрото", първоначалната идея бе да "грабнат" зрителя още в началото, като по този начин го задържим до края (или колкото се може по-дълго) и същевременно разчупим обстановката. Водейки се от тази логика заснехме и първите 3 клипа, но след допълнителен анализ на резултатите и рисърч за оптимизация на видеата решихме да използваме това време, за да споделим кои сме ние, какво ще видят в клипа и защо изобщо да останат до последната секунда.За много години Може да се коментира по доста неща, но повечето според мен се дължат на по-ниския начален бюджет за цялото начинание и липсата на опит, които ще се изчистят с времето.
Специално за сайта, най-основното: менюто/хедъра трябва да се намали. Логото е красиво, но според мен трябва да оставите или само надписа, или само иконата (мъжа с петицата), особено при скрол, където sticky хедъра трябва да е максимално тънък.
Шрифта за заглавията е окей, но според мен има по-добри варианти за серифни шрифтове.
За текста е добре да използвате безсерифен шрифт, те се четат по-лесно.
Има доста неща, които трябва да се пипнат, но е нужно да наемете някого с повече опит и да се направи нещо по-отличаващо се, когато имате тази възможност. Сега е просто поредната generic wordpress тема.
За клиповете - напоследък се появяват доста канали, които говорят за мъжественост, държание и прочие, след бума на феминизма. Мисля, че по-сериозното отношение ще ви отличи повече, на фона на всичката лигавщина от БГ влогърите, стриймърите и "забав(е)ните" канали.
Примерно този тип шегички в началото на клиповете лично аз съм ги виждал много пъти от разни други канали и са ми доста изтъркани, а и не добавят нищо към съдържанието. Но това си е лично мое мнение.
Поздрави и успех
Знаеш мисленето на повечето какво е - като чуе Хасан и мани го тоя мангал.А Вълкан е не само често срещано име в днешно време, но и толкова благозвучно - прав сте.