MarjB
New Member
От: От: Заминавам за Норвегия
Виж,аз не казвам,че парите не са важни или нещо такова.Казвам единствено,че това да парадираш със социален статус не е много правилно.Колкото да заслужаването-прав си,но ако искаш да помогнеш все ще намериш някой,който "заслужава".Да,аз може да отида в Мол-а с това сандъче,но ти нали дори не знаеш къде е,което значи,че на теб май не ти трябва(човек помага според възможностите си )?Другото,което не ми е ясно-не желаеш да рискуваш да дадеш пари на някой,който не заслужава-ти нали си бизнесмен,всекидневно правиш рискове,почваш бизнес с 5000,защото ти е хоби и т.н.Е,толкова ли не можеш да прецениш на кой да дариш пари? Аз двете страни ги виждам и точно заради това ти казвам,че човек не е само парите и вещите,които притежава.Това е от мен.Ем аз па ще му дам отрицателен да компенсирам...
щото според мен
ПРЕКАЛЕНИТЕ МОРАЛИСТИ И БОГУ СА НЕУГОДНИ!!!
Поста му не е никак смислен, не казва нищо, а си е жив популизъм...
като на репортер за голяма телевизия...
Ние може да говорим глупости ама тоя нищо не каза
и тоя след него и той, ама той трупа мнения затва пише простотии и му е простено
и vsestranen MarjB
ще ви пиша заедно щото постовете ви са еднакво популистични , тати си жена гаранция... щото ако не си жена е по лошо
Нямало да го осъзная... отдавна съм осъзнал това за което ти още не си узрял...
ПОВЕЧЕТО ХОРА НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ИМ СЕ ПОМАГА!
и не желая да рискувам като помогна на някой който не го заслужава...
това е моето виждане на нещата.
в случай че не си съгласен с мен.. еми... нормално...
им и такива дето вярват че човек може да живее само на слънце и вода...
има и такива които вярват в господ...
та така хора много и идиоти много...
кака да спориш с такива промити мозъци...
Всичко има две страни, като се научите да ВИЖДАТЕ И ДВЕТЕ СТРАНИ, тогава ще виждате реално нещата,
и никс си има хубава страна... предполагам де, щото аз не съм я видял още, но може пък негови приятели да я виждат.
няма черно и бяло нали знаете...
Според мен ти ако имаше такова сандъче немаше да го дадеш на никого
щеше си го наедриш и да си обиколиш мола...
мани... "Не виждам голям смисъл от това,което ще напиша просто,защото може би няма да го осъзнаеш,а ще ме нападнеш,но все пак..." тук мога да сложа твоите думи вместо да се хабя да пиша... щото са универсални.. идеални за поредното весникарско изделие или новина по ярка телевизия...
Лицемерна си, просто повечето хора няма да го видят... обичат да бъдат заслепявани, затова и такива като теб имат успех. Действай маржб имаш добра тактика!
Последно редактирано: