От/за ЮК работи в момента.
8-10 мин. гарантирано минават.…Звънкайте на +35314369111 (между 10:00 – 18:30ч. от понеделник до петък):
• vivacom: 0.36 лв./мин. моб. абонат. (0.72 лв. на voucher и 0.18 лв. от дом. тел.);
• Mtel: 0.18 лв./мин. моб. абонат. + voucher + дом.;
• Telenor: 1.19 лв./мин. моб. абонат. (1.19 лв. на voucher и 0.12 лв. от дом. тел.);
• Skype: €0.02/мин. през CT може да бъдат заредени 3 лв. мин.;
• VoIP: €0.006/мин. с минимум €10 top-up.
Аз се чудя що тия дето превъртат по няколко хиляди евро през ПП не отидете за 5-6 дни на екскурзия в ЮК и да си направите ПП акаунт там, да си откриете сметка в Метро банка (писал съм за нея). С нейната ДК няма такса теглене в ЕС.
Откриване на сметка в ЮК е трудно малко, но с някое леко фалшиво доказателство за адрес ще стане.
Хич не е трудно откриването на банкова сметка в UK, както съм писал в тази тема https://www.predpriemach.com/showthread.php?t=62853
Става за 10 минути от вкъщи и без да излизаш. Получаваш Sort code и Acount number инстантли плюс IBAN в Естония. Е разбира се и карта VISA с която да си теглиш парите. По-добро скоро не съм срещал
Иначе си прав за какво се мъчим с тези български PayPal... обаче ако са чужди ще трябва и VPS...абе зависи....