ZENITH Active Member Рейтинг - 100% 42 0 0 16 Декември 2009 #21 От: PinkSkyDesign - уеб дизайн студио Още малко нови нещица: (цъкнете за по-голям размер) Материалите са правени за сайта: www.fxpro.bg Последно редактирано: 17 Декември 2009
От: PinkSkyDesign - уеб дизайн студио Още малко нови нещица: (цъкнете за по-голям размер) Материалите са правени за сайта: www.fxpro.bg
ZENITH Active Member Рейтинг - 100% 42 0 0 11 Януари 2010 #22 От: PinkSkyDesign - уеб дизайн студио Малко нови неща, които съм направил: (и един от първите ми опити в фотообработката)
От: PinkSkyDesign - уеб дизайн студио Малко нови неща, които съм направил: (и един от първите ми опити в фотообработката)
S stavrincho New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 23 Януари 2010 #23 От: PinkSkyDesign - уеб дизайн студио Много яка снимка.Поздравления!!!
radeff Member Рейтинг - 100% 12 0 0 24 Януари 2010 #24 От: PinkSkyDesign - уеб дизайн студио Поръчвайте няма да съжелявате !
ZENITH Active Member Рейтинг - 100% 42 0 0 30 Януари 2010 #25 От: PinkSkyDesign - уеб дизайн студио Реших да се пробвам и в кокнкурсната секция на DP, та ето част от нещата, които направих през изминалите 4 дни.
От: PinkSkyDesign - уеб дизайн студио Реших да се пробвам и в кокнкурсната секция на DP, та ето част от нещата, които направих през изминалите 4 дни.
ZENITH Active Member Рейтинг - 100% 42 0 0 4 Февруари 2010 #26 От: PinkSkyDesign - уеб дизайн студио Нещо ново от участията ми в конкурсите в DP
ZENITH Active Member Рейтинг - 100% 42 0 0 7 Февруари 2010 #27 От: PinkSkyDesign - уеб дизайн студио Още логота от конкурси в DP. (С това първото за малко щях да го спечеля)
От: PinkSkyDesign - уеб дизайн студио Още логота от конкурси в DP. (С това първото за малко щях да го спечеля)
Velina New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 6 Март 2010 #28 От: PinkSkyDesign - уеб дизайн студио Сериозно е момчето, няма да съжалявате ако му ползвате услугите.
От: PinkSkyDesign - уеб дизайн студио Сериозно е момчето, няма да съжалявате ако му ползвате услугите.