Re: От: profitshare.bg
Съмнявам се, че ще потръгне мрежата в БГ с тези условия
Имайте предвид, че тази мрежа ще маркетира хора бизнеси, за които да използваш фри теми или нулнати е повече от позор. Такива, които като поръчват кампании и банери не си броят стотинките, а реално правят стратегия и план и зад него имат цели и бюджети, които да отговарят на това, което се търси като резултати.
И изповядвайки такава политика, реално ще целят именно това - сериозен бизнес със сериозни играчи. Както публишъри, така и адвъртайзъри. Не познавам мрежата, не съм имал възможността да бъда още част от нея или да я разгледам (вярвам, че ще минат собствениците или техни представители от тук да я представят), но мисля, че ще има успех, ако наистина се направят правилно нещата. Много онлайн магазини работят с минимални търговски надцентки, което си е малко кофти, ако искаш да отделиш от нея, за да дадеш като афилиейт комисионна (отделно имаш и една месечна такса), но има и такива, които могат да си го позволят и точно те ще са и техен таргет.
Но както казах и в предния си пост, хубаво е да имат завидно портфолио и от двете. Както казах, време е за реклама, за да станат такива. Задвижи ли се веднъж колелото, мисля, че ще върви само напред.