Някой вече използва ли ги, за да даде мнение за тях?
Случайно видях програмата вчера - регистрирах се, защото ми трябваше точно такова нещо, с подобни продукти, които може да си избираш. Обадиха ми се лично да ми обяснят за програмата и да ми дадат насоки за по-добра ефективност, което ми направи добро впечатление. Като % комисионната също ми изглежда добре. Някои цени в ЕМАГ не са особено изгодни, но за някои продукти се намират (аз си ги подбирам). Като недостатък отчитам, че банерите и уиджетите им не са респонсив, което към момента ме спира да ги ползвам в сайта си.
Харесва ми платформата и информацията, която може да се получи като статистики и т.н. от нея. Сега остава да разбера дали всичко се отчита точно, плащания и т.н...., но това ще отнеме доста време. Като обобщение - моето първо впечатление е добро, платформата предлага точно това, което отдавна търся и много богато разнообразие - в емаг има много, много неща за различни ниши. А за по-нататъшно впечатление, ще видим след време как ще е и дали ще изникне "дефект" в моите очи.
+1 От няколко дни ги ползвам, споделям същите позитивни впечатления. Конверсията засега държи 2%, за интересуващите се. Доста детайлна статистика и добри промо тулове. Ще видим как ще са и занапред.
+1 От няколко дни ги ползвам, споделям същите позитивни впечатления. Конверсията засега държи 2%, за интересуващите се. Доста детайлна статистика и добри промо тулове. Ще видим как ще са и занапред.
Съотношението кликове - продажби (Conversion Rate )
Това е добре, таргетиран ли е сайтът, или общ?
Сайта им не работи. Съответно сервирането на рекламите не работи, съответно целия ми сайт цикли. При вас има ли го това нещо?
Това е доста добре...трудно ми е да повярвам дори...Съотношението кликове - продажби (Conversion Rate )
Да се похваля и аз с първата си продажба. 42 посещения на статията, където е линка и 18 клика на самия афф линк. Комисионна 4,50 лв. Мисля че е доста добро начало.
Да се похваля и аз с първата си продажба. 42 посещения на статията, където е линка и 18 клика на самия афф линк. Комисионна 4,50 лв. Мисля че е доста добро начало.