искаше търговец да станеш там?
Реших да продавам посредством партньори, защото това ми се струва най-лесният начин да позакрепнеш и да се разрастнеш малко. Само дето досега съм бил само от другата страна - партньорската. И освен да карам трафик, друго не знам. Не са ми ясни интеграции, плащания, простотии. И от трите въпроса, които зададох на Profitshare, получих отговор само на един (за депозита) и то не в конкретен отговор, а в някакъв темплейт, пълен с грешки. За депозита разбирам, щом плащането не минава през тях, но да ми кажат с две думи, че интеграцията ще ми я правят програмистите Sorry, Michael! Май няма да мелим житото!
Имам афф. програма в WordPress-а, но не ми се занимава със счетоводните простотии после. Иначе ако имаш собствена афф. програма и прескочиш посредниците, може да даваш и по-добра комисионна на партньорите си. 'ма счетоводството и данъците са голяма брадва.
Аз вчера направих комисионна от 45 лв от емаг и днес я махнаха (xxaaxxxa) смешна работа
Е моята беше за 56Аз вчера направих комисионна от 45 лв от емаг и днес я махнаха (xxaaxxxa) смешна работа
Само банери по сайтовете.Ако сте рекламирали в adwords или друга мрежа включително и във фейсбук ви се премахват задължително комисионните.Нови правила.
Ако сте рекламирали в adwords или друга мрежа включително и във фейсбук ви се премахват задължително комисионните.Нови правила.
аз лично съм работил с румънците и с тях се работи бързо и лесно.@bobbydigital, супер е, че е лесно, но този отговор трябваше да дойде от "project manager"-a, дето плющи отговори по темплейт
аз лично съм работил с румънците и с тях се работи бързо и лесно.
между другото днес пратих запитване в profitshare.bg и за 2 часа ми отговориха.
Да бе!!!!
аз качах сайта да го одобрят 1 седмица, накрая се наложи да им пиша и ми отговориха за 1 ден!
Аз вчера направих комисионна от 45 лв от емаг и днес я махнаха (xxaaxxxa) смешна работа