Здравейте. И аз като повечето от вас смятам, че съм измамен и че хвърлих пари на вятъра. Валутата за която ставаше въпрос е Tron (пиша го защото някой беше питал). Веднага щом се регистрирах и аз не разбрах какво количество крипто валута съм получил и им писах. Те почнаха да увъртат, но така и не стигнах до отговор. Изчаках малко и им писах че искам да си обърна ваучерите, които не знаех изобщо в какъв размер са, в реална валута. Веднага след като видях каквкакви документи искат да им пращам се усъмних. Писах им за документация за защита на личните данни. И те ми отговориха по следният начин "Уважаеми Г-н ...
Информацията, необходима за прилагането на талона, е резултат от необходимостта от спазване на основните международни процедури. Първият е КИК (познавате своя клиент) - запознайте се с клиента си, а другият се противопоставя на изпирането на пари (AML) - противодействие на прането на пари.
Всяка финансова институция е длъжна да следва тези процедури, което е гаранция както за нея, така и за нейните клиенти.
Удовлетворението на нашите клиенти е нашата първостепенна стойност, затова Ви препоръчваме да се свържете с нас, за да изясните всички ваши запитвания.". Все още нищо не съм пращал защото си мисля, че е тотална измама и съм готов да помогна с каквото мога на хората които ще изкарат истината наяве.