Препоръчвам ти да извикаш момчетата от www.ogledi.com да я погледнат обстойно, а не да купуваш кола на сляпо...
Препоръчвам ти да извикаш момчетата от www.ogledi.com да я погледнат обстойно, а не да купуваш кола на сляпо...
Очаквах някакви космически суми, наистина си струва да се ползватЦената за преглед зависи от автомобила, вида на прегледа, който желаете- пълен или бърз, броя на автомобилите, които искате да прегледаме. Цената варира между 30 и 100лв.
Определено не е много пари и мисля да ги пробвам, но аз пазарувам коли от един познат и той само като ме види какво гледам ми казва дали е за мен или не, без значение дали го закъсва с продажбите.Очаквах някакви космически суми, наистина си струва да се ползват
Абе не знам дали се връща от ремонт или не, но имаше едно ревю между Х6, Q7 i Range Rover на една зеленя полянка в Англия и само Rovera успея да я изкачи
Абе не знам дали се връща от ремонт или не, но имаше едно ревю между Х6, Q7 i Range Rover на една зеленя полянка в Англия и само Rovera успея да я изкачи
трябва да си луд да вярваш на тея глупости, един приятел така го разубеждаваха да не си взима Форд, е взе си и за 3 години само поддръжка никакви ремонти по него.Днес цял ден чета какъв боклук рейнджа е бил и тамън се бях отказал и почвам да чета за моята кола с която не съм имал проблеми като изчетох и за нея почти същите работи ми стана ясно че в чуждестраните форуми хората повтарят това което са чули от втори който го е чул от трети на който братовчеда по бащина линия имал такъв.
Ама продължавам да се чудя дали да купя такъв защото 25-30 000 лв не са малко пари дори и на 3 годишен лизинг.