Какво предложиха от автокъщата? Да, магистралата - ще се набиеш на учи, определено. Ако имат нещо временно, което да сложат, но не трябва да го поемаш ти, все пак всяка кола трябва да може да и се направи едно кръгче преди да се вземе. Даже не знам защо са го измислили така и нямат алтернатива. Като един път отидох да гледам един МЛ 2006-та, който не запали, защото вътре нямаше акумулатор. Ебати вица беше това. И им благодарих. Не, че ще купувам, но можеше да ме мотивира да започна да се гърбя за тази кола.
Ако е от Англия, демек е с десен волан? Така ли. Това не е оферта.
Мани ги тези шарлатани. Говорят ги какви ли не. Кола на приблизително 10 години на тези километри, как не. Всички сме чували за дядото-пенсионер, който я е държал в гараж и за това е толкова запазена. Глупости на таркалета. Между другото дилърите на коли втора употреба са най-големите тарикати. За това се ходи задължително с някой запознат или при някой много твои човек. За да продадат тази стара тенекия са готови да ти изговорят какви ли не глупости, кои от кои по-олигофренски.
Мисля, че могат да се сложат. Все пак са временни, докато не се регистрира. Но да ти кажа честно, някой който не си направил труда да оправи чистачката или купи акумулатор за кола над 30К, не заслужава да купуваш кола от него. Аз така се отчаях от този нещастник. Казах ми, че дори и да не съм аз, но ако следващия попадне в моята ситуация, да ме викне да ми каже как му я продал, защото ще напиша книга за - нещо като безценни съвети при продажбата или как да ги направим на маймуни.
Какво предложиха от автокъщата? Да, магистралата - ще се набиеш на учи, определено. Ако имат нещо временно, което да сложат, но не трябва да го поемаш ти, все пак всяка кола трябва да може да и се направи едно кръгче преди да се вземе. Даже не знам защо са го измислили така и нямат алтернатива. Като един път отидох да гледам един МЛ 2006-та, който не запали, защото вътре нямаше акумулатор. Ебати вица беше това. И им благодарих. Не, че ще купувам, но можеше да ме мотивира да започна да се гърбя за тази кола.
От: Range Rover Sport 272 hp
Наскоро чух един лаф за range-a: "ако видиш рандже ровър на пътя или отива към сервиза или се връща"
По темата - объркал си форума...
От: Range Rover Sport 272 hp
Наскоро чух един лаф за range-a: "ако видиш рандже ровър на пътя или отива към сервиза или се връща"
По темата - объркал си форума...