copypaster
Active Member
От: searchengines.bg # Оставка ?
Да почти е кат да даваш от НАШИТЕ пари по 30-50лв на убитаци да врещят 120 дена залудо
Да почти е кат да даваш от НАШИТЕ пари по 30-50лв на убитаци да врещят 120 дена залудо
Е не знам дали са убитаци и 30-50 лева ама поне са български ГРАЖДАНИ!
Наричани за краткост - ПРОДАЖНИЦИ
Ами като не разбирам нещо, си казвам :mrgreen:А тия черните мутри и резани патки дето ги гледаш на тоя КОНТРА протест как действат бе. Ти трябва да си сляп за да не видиш, че 90% от там са купени, това и дете у 3 клас да го види ще ти го каже ... Бе кво ти давам обяснения и аз не знам ... Стига с тоя БОКО тоя вече никой не го бръсне за слива разбери го и не вярвай на соц. проучвания и анализи щото те са по-червени от знамето дето вееш на Бузлужда!
Ами като не разбирам нещо, си казвам :mrgreen:
Ний за ква тема спорим? за Боко или за форуми и полит агитации???
Абе кво се потите толкова, турете си ги на дедовия И тия и ония, винаги ще ни правят яко шибия
Ами по-добре се върнете на темата - що ИТ-форум пропагандира дадена политическа сила - убеждава, натяква или само дерзае да убеди потребителите си в правата вяра, или просто го правят и те за пари :twisted:
Ама приятелю аз по темата се изказах. Отправих специален поздрав към форума за банера и смятам, че всеки, който притежава собствен сайт, форум, блог и т.н. може да заеме някаква позиция без да го вълнува дали ти или съседа е съгласен....
Тоест считат потребителите си за безгласни букви и им дреме за тяхното мнение, въпреки, че РЕАЛНО форумът е имено техен...те го тъпчат с контент - това ли искаше да кажеш всъщност??
Еми то 'пропаганда' и 'антипропаганда' са брат и сестраНе знам какъв е мотива на собствениците от форума, но аз не виждам да "пропагандират дадена политическа сила"?
Не знам какъв е мотива на собствениците от форума, но аз не виждам да "пропагандират дадена политическа сила"?
Аз не съм съгласен с това, че там няма форум за полит. обсъждания, но те ни го турят този банер, който е с ясно полит. посланиеАми ако потребителите не са сългасни нека бойкотират форума и да не го тъпчат със съдържание. Какъв е проблема? Ама истината май е друга нали?
Само по времето на ваще хора (БКП) не можеше да си изразяваш свободно мнението и е тия диалози дето ги водим в момента тук нямаше как да бъдат осъществени и ти го знаеш това. Знаеш ли го?
Аз не съм съгласен с това, че там няма форум за полит. обсъждания, но те ни го турят този банер, който е с ясно полит. послание