От: searchengines.bg # Оставка ?
dintronix, не си прав. Няма значение, че е форум, че е форум за бизнес и сео, или пък за китки, или пък за тоалетна хартия или на каквато и да е друга тема. Въпросния форум е на някого, а не на държавата. В случая този някого има пълни права над сайта и може да прави каквото си иска. Ако иска може да налага цензура, да банва наред, да плесне 50 изкачащи прозореца, да сложи шарен фон с розов хедър и син футър или каквито се сетиш още простотии - да, може да не е редно, да може да няма демокрация и т.н., НО този форум е на някого и този някого решава как да го използва. В случая като не те кефи - зарязваш го и толкова.
И тук не ти говоря конкретно за searchengines, а по принцип И за сайтове. Аз например имам няколко сайта, за които ежедневно хвърлям доста труд - става дума за писане и поддръжка и отделно финанси за поддръжката. В този смисъл откъде-накъде ще се появи някакъв потребител, за да ми казва, че бутона х, банера у или фона z не го кефят и иска да се сменят или махнат? Какъв е той, че да ми казва какво съдържание да си плющя в сайтовете? Остава единствения вариант моите сайтове дразнят дадения потребител, не го кефят и той решава, че повече няма да ги посещава и ще съветва всеки свой познат да не ги посещава щото са такива и такива.
...., АЗ ТРЯБВА ДА МУ ПОПИВАМ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ БАНЕРИ!?!
Прав си, не си длъжен и щом не искаш това - знаеш къде се намира бутона Х, нали?
Не знам защо чак такова внимание му отделяте.
Значи по тази логика, ако примерно Блинки реши да сложи един такъв банер в предприемач, само че вместо оставка да пише "Къци е номер 1", то това означава, че се опитва да ни агитира да харесаме Къци ли? :shock:
П.П.: Не ги познавам лично собствениците на другия форум, но като им знам репутацията, не ми се вярва да са взели някакви пари, а ако са :Х :Х