Идеята е добра но в това аз се съмнявам че ще участвамcoolice каза:Тук сме малко по особен форум защо да не си направим афилиейт маркетинг състезание вместо сеоизбираме програма или продукт и след 3 месеца гледаме кои се е представил най-добре критерият ще са продажбите или спечелената сума. Използваните техники СЕО, Прес релиизи и статии, герила маркетинг . Ще осигурим награди както и помощ за всички учасници. Нащият екип няма да участва....
Това е сурова идея която трябва да се дообмисли ... но го предлагам защото има няколко предимства пред традиционто сео състезание
Очаквам мнения![]()
суперcoolice каза:Тук сме малко по особен форум защо да не си направим афилиейт маркетинг състезание вместо сеоизбираме програма или продукт и след 3 месеца гледаме кои се е представил най-добре критерият ще са продажбите или спечелената сума. Използваните техники СЕО, Прес релиизи и статии, герила маркетинг . Ще осигурим награди както и помощ за всички учасници. Нащият екип няма да участва....
Това е сурова идея която трябва да се дообмисли ... но го предлагам защото има няколко предимства пред традиционто сео състезание
Очаквам мнения![]()
Не знам аз просто до сега не съм правил нещо такова и не знам така просто няма да успеяcoolice каза:Защо да не учасвате в афилиейт маркетинг състезание така накрая ще ви остане работещ афилиейт бизнес които ще ви докара някакви парички всеки месец освен моралното удовлетворение от успеха и наградата
П.С. Като се замисля даже може състезанието да има две 1, 2, 3 места
Едното класиране ще е по спечелена сума
Другото ще е по брои продажби
Очакквам още мнения![]()
Nindja каза:ami moqta ideq e slednata ..... chakame da izleze nov product ...kakto beshe proactol .....koito napravi purvi prodajba pe4eli![]()
MsGeR каза:Междувремнно СЕО Съзтезанието е Факт