Идеята е добра но в това аз се съмнявам че ще участвамcoolice каза:Тук сме малко по особен форум защо да не си направим афилиейт маркетинг състезание вместо сео избираме програма или продукт и след 3 месеца гледаме кои се е представил най-добре критерият ще са продажбите или спечелената сума. Използваните техники СЕО, Прес релиизи и статии, герила маркетинг . Ще осигурим награди както и помощ за всички учасници. Нащият екип няма да участва....
Това е сурова идея която трябва да се дообмисли ... но го предлагам защото има няколко предимства пред традиционто сео състезание
Очаквам мнения
суперcoolice каза:Тук сме малко по особен форум защо да не си направим афилиейт маркетинг състезание вместо сео избираме програма или продукт и след 3 месеца гледаме кои се е представил най-добре критерият ще са продажбите или спечелената сума. Използваните техники СЕО, Прес релиизи и статии, герила маркетинг . Ще осигурим награди както и помощ за всички учасници. Нащият екип няма да участва....
Това е сурова идея която трябва да се дообмисли ... но го предлагам защото има няколко предимства пред традиционто сео състезание
Очаквам мнения
Не знам аз просто до сега не съм правил нещо такова и не знам така просто няма да успеяcoolice каза:Защо да не учасвате в афилиейт маркетинг състезание така накрая ще ви остане работещ афилиейт бизнес които ще ви докара някакви парички всеки месец освен моралното удовлетворение от успеха и наградата
П.С. Като се замисля даже може състезанието да има две 1, 2, 3 места
Едното класиране ще е по спечелена сума
Другото ще е по брои продажби
Очакквам още мнения
Nindja каза:ami moqta ideq e slednata ..... chakame da izleze nov product ...kakto beshe proactol .....koito napravi purvi prodajba pe4eli
MsGeR каза:Междувремнно СЕО Съзтезанието е Факт