От: Seo без пукната стотинка
Реших да използвам темата за да не спамя и да не си играя повече да търся, че верно ми писна
ПРЕДЛАГАМ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ според мен 10/20$ Paypal плащане са добро възнаграждение за това, което ми трябва.
Какво търся!?
Човек, който познава много добре плъгина за Wordpress Yoast SEO
Какво ми трябва!?
1.Да погледне настройките, които съм направил дали са правилни. (ако някъде съм сгрешил да ме опъти)
2.Да погледне как попълвам SEO полетата в публикациите и да каже дали е правилно, ако не е да ме поправи!
3.Да ми даде насоки ОСВЕН Това, как още повече да подобря SEO-то на скромния ми Wordpress сайт!
Като цяло ще има хора, които и безплатно биха помогнали, но съм от типа хора, които предпочитат да заплатят хорския труд, тъй като за слава бачкането не носи щастие (поне на мен) Ако евентуално помоща, която ще получа е повече от очакванията ми можем да договорим и по висока цена няма да се правя на луд !!!
п.с Гледах доста уроци в Youtube и т. за това, как се конфигурира плъгина, така че по тази част мисля, че ще ви спестя времето просто очаквам професионално мнение!
В общи линии е това.
Желая весело посрещане на Новата година на всички предриемачи и много нови успехи завбъдеще : )))