ефекст? без купуване резелтат може ли да се постигне? става въпрос за сериозна ниша
Възможно ли е да се постигне нещо с нулева инвестиция или винаги сериозните проекти са свързани с пари и купуване на "по-тежки" линкове?
Няма как да не се съглася с това. Никога не съм го препоръчвал, особено това с линк борсите, където е очевадно как, да речем, бг сайт за монтаж на дограма е на руски сайт за военна техника и то в сайдбара или футъра. Веднъж да го репортне някой от конкуренцията и е до там. Казвам го, защото го видях вече в една бг ниша. Сега е много по-скъпо да го върнеш сайта пак на челни места.Купуването на линкове напоследък се наказва жестоко. Оптимизация без финанси е възможна, но за целта трябва здраво обикаленто и четене по форумите, експерименти и много много търпение.
Няма как да не се съглася с това. Никога не съм го препоръчвал, особено това с линк борсите, където е очевадно как, да речем, бг сайт за монтаж на дограма е на руски сайт за военна техника и то в сайдбара или футъра. Веднъж да го репортне някой от конкуренцията и е до там. Казвам го, защото го видях вече в една бг ниша. Сега е много по-скъпо да го върнеш сайта пак на челни места.
Добре, тука теориите за СЕО без никакъв бюджет много ми харесват, само не мога да разбера следното: след като директнориите за сайтове, статии и т.н. вече не се приемат добре от Г., спама по форуми и коментари в блогове също и не сте СЕО специалист от "n" години, за да имате изградени контакти със стойностни сайтове, където да публикуват безплатно линкове към сайта ви, от къде взимате стойностни линкове без пари?
Няма безплатен обяд.