borislav123
New Member
От: Seo без пукната стотинка
вече новата сила са социалните сигнали - а и те също са линкове, дефакто а и са фрии
вече новата сила са социалните сигнали - а и те също са линкове, дефакто а и са фрии
Възможно ли е да се постигне нещо с нулева инвестиция или винаги сериозните проекти са свързани с пари и купуване на "по-тежки" линкове?
Е, що бе? Та нали "гъстия" барман ще му включи зарядното през това време в близкия до масичката контакт, докато човека си оптимизира, пиейки кафенцето си на аванта.. Тока го отпиши от сметките.И какво? Как установи от опит след няколко години?
Гледам въпроса е бил зададен от студентски град Там върви всякаква seo оптимизация
Виж файлът 8896
Иначе след задълбочен анализ на въпроса и години прекарани в размисъл по принцип, мисля, че трябва да имаш пари поне за интернета и тока хахахах Освен виж ако не ти подари някой лаптоп и не си гъстак с барман, дето работи в кафене с уай фай... ма ше трябва и тока некой да ти плаща, деева...
Е, що бе? Та нали "гъстия" барман ще му включи зарядното през това време в близкия до масичката контакт, докато човека си оптимизира, пиейки кафенцето си на аванта.. Тока го отпиши от сметките.
Виж, ако ти даде 5 лева на теб да му свършиш работата за месец четене, сканиране и пр., си е направо на далавера. Все ще събере толкова, докато се разхожда гледайки връзките на обувките си.
Е, що бе? Та нали "гъстия" барман ще му включи зарядното през това време в близкия до масичката контакт, докато човека си оптимизира, пиейки кафенцето си на аванта.. Тока го отпиши от сметките.
Виж, ако ти даде 5 лева на теб да му свършиш работата за месец четене, сканиране и пр., си е направо на далавера. Все ще събере толкова, докато се разхожда гледайки връзките на обувките си.
Малък стрес тест Ще измисля нещо друго :twisted:Офтопиккккккккккккккккк:
Братле да го махаш тоя аватар, че направо няма да мога да спя довечера
Въпроса беше зададен още като си бях на село. Там си имаме и ток и компютри, модерно село. Не си интересен с този офтопик, каквото е имало да се казва по темата е казано, от хора, които наистина са с години в занаята.И какво? Как установи от опит след няколко години?
Гледам въпроса е бил зададен от студентски град Там върви всякаква seo оптимизация
Виж файлът 8896
Иначе след задълбочен анализ на въпроса и години прекарани в размисъл по принцип, мисля, че трябва да имаш пари поне за интернета и тока хахахах Освен виж ако не ти подари някой лаптоп и не си гъстак с барман, дето работи в кафене с уай фай... ма ше трябва и тока некой да ти плаща, деева...
Въпроса беше зададен още като си бях на село. Там си имаме и ток и компютри, модерно село. Не си интересен с този офтопик, каквото е имало да се казва по темата е казано, от хора, които наистина са с години в занаята.
Чак пък да съм разбирач..Радвам се, че още влизаш в тая тема толкова години вече, евала, явно си разбирач.
На мене студентски град ми е любимото място. В първи курс като бях и живеех в студентски град влязох в занаята на seo оптимизацията на практика като си написах ръчно тогава един сайт на notepad и го хостнах в хит.бг, макар като теория много по-късно. От тогава са минали вече 12 години, щото са съм на 30 г., значи от 12 години съм аз реално в занаята на seo оптимизаторите... спред мене е интересен офтопика...
Иначе по темата и аз не съм плащал линкове, един мой шеф/клиент плащаше на морето.нет и ги хвалеха линковете от морето нет. преди 3-4 години това, сега не знам даи от там още е модерно да се купуват линкове...
Ама аз не бих посъветвал днес, който и да е да си плаща за линкове от гледна точка на сео оптимизацията.
не че нещо кой знае какво ще кажа, ама все пак това предполагам би трябвало да са го чели повечето бг seo специалистите https://support.google.com/webmasters/answer/66356?hl=en
Ти сега кой курс си и в студентски ли си още?
Чак пък да съм разбирач..
От сео-то ме отказаха да се занимавам активно пандата и пингвина. Сега наблягам на програмирането, просто мразя да съм зависим от някой, в случая гоогле. Един добре написан сайт, се класира в пъти по-добре от cms-те.
Именно там е проблема, че има милиони сайтове с wordpress, да не говорим колко хора използват едни и същи темплейти. До колкото съм забелязал custum се индексира доста по-добре. За по-малки сайтове и ниско бюджетни сайтове и аз ползвам cms joomla.От гледна точка човек да бачка като програмист за добра заплата, по-добре наистина да набляга на писането и разбирането на код, отколкото на цмс-и, ама от гледна точка на практиката няма как сам човек да догони работата на 100 програмиста работещи бая години по един цмс, както е при wordpress примерно. И не случайно милиони сайтове са на wordpress
Именно там е проблема, че има милиони сайтове с wordpress, да не говорим колко хора използват едни и същи темплейти. До колкото съм забелязал custum се индексира доста по-добре. За по-малки сайтове и ниско бюджетни сайтове и аз ползвам cms joomla.
Проблема е в това, че хора претендиращи да правят custom сайтове на неразбирашите си клиенти вземат wordpress, joomla, maento, presta и прочие CMS -та правят 3 пормени на кръст вземат им 5 бона ей ви мега яки е писан сайт ?!?
А това за индексацията е относително и дали е писан система или готова е от съвсем малко значение за търсачките. Дори смятам, че някой определени готови системи се толерират много от гугъл
CMS: Content Management SystemKакво е cms?